Fotoalbum

Botto nyder livet i den nye sofa, december 2008

Garfield snupper sig en lur på sengen i soveværelset (21. marts 2013)

Futte nyder livet på det bløde tæppe foran radiatoren i køkkenet (21. marts 2013)

Frej - sommeren 2012

Her kan du se nogle fotos af de 4 skønne hankatte Futte, Garfield, Botto og Frej.

26. december 2014 har vi desværre måtte sige farvel til Garfield, som vi fandt død nedenfor køkkenvinduet om morgenen. Vi har nu mistet vores musefænger og Futte har mistet sin bedste ven - R.I.P Fielde!

Kicki fik Futte (dengang Laban) og Garfield (dengang Simba) i 2005 - hvor begge katte var 5 år - da hun boede på Nørrebro fra et par, der ikke ville have dem længere i forbindelse med familieforøgelse.
Efter en vinter i lejligheden flyttede de til Kickis forældre i Hillerød. På grund af naboproblemer måtte de flytte ud på en bondegård hos Kickis søsters Saras veninde Birgitte i 2007.
 

Her boede også ungkatten Botto på 2 år (fra 2005), som Birgitte havde haft fra killing. Men i efteråret 2008 måtte alle 3 katte flytte igen, denne gang til deres endelige hjem, nemlig Rez´ervatet!

Lige før nytår 2011/2012 kom Frej (2005) vandrende ind på matriklen og har været her lige siden. Han har levet vildt 3 år forinden og kommer oprindeligt fra naboens datter. Han er i efteråret 2013 primært udenfor, men har nu også fundet sig sin egen plads i køkkenet på en stor pude med udsigt og kort vej til køkkendøren - Botto har ikk helt accepteret ham, men de to er jo også de yngste og dermed slås de lidt om pladsen.

Det seneste års tid har alle katte kun fået lov til at være i køkkenet, da 4 hankatte lader til at have svært ved at dele 240 m2 hus og derfor markerer deres territorium lidt for meget...